Isključenje odgovornosti

Sadržaj ove web stranice društva ADRIATIC ENERGY SOLUTIONS j.d.o.o., Pusta 5a, HR-52210 Rovinj, OIB: 36232414235 (nadalje: „ADRIATIC ENERGY SOLUTIONS“) namijenjen je isključivo u informativne svrhe te se u druge svrhe ne smije koristiti.

Bilo koji naziv proizvoda, logo, brand ili koji drugi žig ili slika koju ova web stranica koristiti ili se na nju referencira vlasništvo je imatelja s njima povezanih prava intelektualnog vlasništva.

Sav sadržaj objavljen na web stranici, prenesen putem web stranice ili povezan elektroničkom poveznicom (linkom) sa stranica trećih osoba dan je „onakav kakav jest“. Za njega isključivo odgovara osoba od koje je takav sadržaj potekao. ADRIATIC ENERGY SOLUTIONS ne daje nikakva jamstva o pitanju točnosti, potpunosti, autentičnosti, korisnosti i/ili vremenske relevantnosti/ažurnosti takvog sadržaja. ADRIATIC ENERGY SOLUTIONS ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo koju grešku ili propust u sadržaju ove web stranice.

Posljedično, ADRIATIC ENERGY SOLUTIONS ni na koji način nije odgovoran za korištenje podataka koji su sadržani na web stranici ili su povezani elektroničkom poveznicom (linkom) sa stranica trećih osoba.

Kada web stranica sadržava poveznice na internetske stranice drugih poslužitelja ADRIATIC ENERGY SOLUTIONS ni na koji način ne odgovara za sadržaj internetskih stranica treće strane, ne jamči i ne preuzima odgovornost za štetan, ilegalni sadržaj ili druga zakonska kršenja na internetskim stranicama trećih strana. ADRIATIC ENERGY SOLUTIONS će u najkraćem mogućem vremenu ukloniti bilo koju poveznicu ili sadržaj nakon što se u potpunosti uvjeri da on krši pozitivne zakonske propise ili je na bilo koji način štetan ili nepoželjan.

S obzirom na sve gore navedeno, do razine koju to zakon dopušta, ADRIATIC ENERGY SOLUTIONS u svoje ime i u ime svojih dobavljača ovime isključuje sva jamstava, bilo izričita ili prešutna, uključujući i prešutna jamstva u pogledu prava vlasništva, ne-povređivanja, podobnosti za gospodarsku uporabu, podobnosti za specifičnu uporabu i podatkovne točnosti web stranice. Ovo podrazumijeva, ali se ne ograničava na, isključenje ugovorne i izvanugovorne odgovornosti (uključujući nepažnju i direktnu odgovornost za proizvod) za bilo koju direktnu, posebnu, povezanu ili posljedičnu štetu.

ADRIATIC ENERGY SOLUTIONS nije odgovoran za eventualni prekid operativnosti bilo kojeg dijela Interneta niti za moguće reguliranje Interneta na način koji može ograničiti ili zabraniti pružanje/korištenje web stranice, ili izvršivost njezinih online funkcija.

Odgovornost ADRIATIC ENERGY SOLUTIONS, bilo da je zasnovana kao ugovorna, izvanugovorna, odgovornost na temelju jamstava ili na bilo kojem drugom zakonskom osnovu, za bilo koju štetu, direktan ili indirektan gubitak, ili, gubitak ili štetu goodwillu ili reputaciji, gubitak prihoda, gubitaka poslovnih mogućnosti, gubitak podataka i gubitak poslovnih mogućnosti koji proizlazi iz ili je povezan s web stranicom, bez obzira na način nastanka, kao i bilo koja šteta iz kaznene odgovornosti, direktna ili egzemplarna bit će isključena u bilo kojem slučaju u kojem to propisi dopuštaju.

Cookies

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku.
Više o kolačićima možete pročitati ovdje
Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.